1.  
€ 39000 p/jaar ex BTW

Te huur: Ginnekenstraat 78 te BREDATe huur

Ginnekenstraat 78 , 4811 JJ Breda

Overzicht

Winkelruimte
290 m2
€ 39000 p/jaar ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Wij presenteren u deze op A-locatie gelegen nagenoeg instapklare winkelruimte in het winkelhart van Breda. De winkelruimte wordt aangeboden inclusief de aanwezige voorzieningen, die door de verhuurder om niet ter beschikking zullen worden gesteld. Een forse aanvangsinvestering wordt daarmee aanzienlijk beperkt. De Ginnekenstraat, gelegen binnen het voetgangersdomein, kenmerkt zich door de aanwezigheid van diverse bekende winkelformules en winkelketens. In de directe omgeving van het object bevinden zich onder meer C&A, Blokker, Esprit, Sostrene Grene, We Fashion en de Zeeman.

LOCATIE & BEREIKBAARHEID
De Ginnekenstraat is gelegen op A-locatie en staat bekend als een aantrekkelijke winkellocatie in het kernwinkelgebied van Breda. De winkel ligt in het voetgangersdomein in het centrum van de stad. De winkelruimte is uitstekend bereikbaar, zowel per auto- als per openbaar vervoer. Er bevinden zich diverse bushaltes in de directe omgeving en tevens ligt Mols Parking op korte afstand.

METRAGE
De totale oppervlakte bedraagt ca. 290 m2, als volgt:
Begane grond: ca. 190m2 (incl. secundaire ruimten)
Magazijn verdieping: ca. 100m2

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 39.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
Er zijn geen servicekosten van toepassing.

AANVAARDING
In overleg, doch op korte termijn mogelijk.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt aangeboden in casco staat. Alle door voorgaande huurders aangebrachte installaties en voorzieningen zijn en blijven eigendom van verhuurder en worden om niet ter beschikking gesteld aan huurder, zonder dat verhuurder hiervoor een onderhouds- en/of vervangingsplicht heeft. Huurder verplicht zich om op zorgzame wijze om te gaan met de voorzieningen.

Thans zijn de navolgende voorzieningen aanwezig:
- glazen (hoek) pui;
- luchtgordijn
- verwarming
- airconditioning;
- een balie
- afgewerkte wanden
- een plafond inclusief luxe verlichting
- alarmsysteem
- magazijnruimte op de verdieping

BESTEMMINGSPLAN
Binnen het vigerende bestemmingsplan “Binnenstad” kent het pand de bestemming “Centrum -2”. Deze bestemming biedt ruimte aan onder meer detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen en horeca 1.

NUTSVOORZIENINGEN
Huurder zal contracten sluiten met de leveranciers van gas, water en elektra. Er is één bovenwoning die gebruikt maakt van dezelfde nutsaansluitingen. Verhuurder zal huurder met een bedrag van € 150,- (incl. BTW) compenseren voor dit gebruik.

HUURTERMIJN
5 jaar, telkenmale te verlengen met 5 jaar. Kortere periodes in overleg.

INDEXERING
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag van drie maanden huur inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

OVERIGE BEPALINGEN
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het meest recente standaard ROZ-model en de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

EQ REAL ESTATE
076-2055141

Details

Oppervlakte:290 m2
Type object:Winkelruimte
Huur/Koop:Huur
Prijs:€ 39000 p/jaar ex BTW
Bouwjaar:1898
Ja, ik wil meer informatie over dit object
  1. *
  2. Bericht*
  3. *
  4.  
  5.  

Locatie

Adres:Ginnekenstraat 78
Postcode:4811 JJ
Plaats:Breda
Provincie:Noord-Brabant

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.