1.  
€ 70 /m²/jaar ex BTW

Te huur: Van de Reijtstraat 30 te BREDATe huur

Van de Reijtstraat 30 , 4814 NE Breda

Overzicht

Kantoorpand met showroom
990 m2
€ 70 /m²/jaar ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

In het in 2018 gerealiseerde vrijstaande bedrijfsobject - met energielabel A - komt de gehele tweede verdieping (inclusief twee eigen balkons) beschikbaar voor de verhuur. De ruimte leent zich voor gebruik als showroom, kantoor en/of bedrijfsruimte en is toegankelijk via de voor- en achterzijde van het object. Het overige deel van het gebouw (begane grond en 1e verdieping) is momenteel in gebruik bij Van Mosel Interieur, Maatwerk & Realisatie. De entree aan de voorzijde zal voor gezamenlijk gebruik worden ingericht.
Er is ruim voldoende gelegenheid tot parkeren. Tot de tweede verdieping behoren 28 eigen parkeerplaatsen toe. Interesse gewekt? Wij leiden u graag vrijblijvend rond!

LOCATIE
Het bedrijfsobject is gelegen op een goede locatie centraal op het kleinschalige bedrijventerrein Van de Reijtstraat, welke parallel loopt aan de Ettensebaan, nabij de XXL-Meubelboulevard en het centrum van Breda. Het object is gelegen op korte afstand van de snelweg A16 (Antwerpen-Breda- Rotterdam). De snelweg A16 biedt uitstekende verbindingen met de snelweg A58 (Bergen op Zoom-Roosendaal-Breda-Tilburg-Eindhoven) en de snelweg A59 (Breda-Den Bosch). Aan de Ettensebaan, gelegen op loopafstand van het object, zijn diverse haltes gelegen met busverbindingen naar onder andere het centraal station van Breda.

OPPERVLAKTE
Ca. 990 m2 VVO. Daarnaast zijn er twee eigen balkons (ca. 50 m2 per stuk) op de verdieping aanwezig. Verder behoren er 28 eigen parkeerplaatsen toe aan de verdieping en kan er gebruikt worden van de gemeenschappelijke entree, pantry, toilet, trapopgang en lift.

AANVAARDING
In overleg.

HUURPRIJS
Vanaf EUR 70,- per m2, te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen

OPLEVERINGSNIVEAU
Het uiteindelijke opleveringsniveau geschiedt in goed onderling overleg tussen partijen.
Hierbij is bespreekbaar een oplevering in afgebouwde staat of een oplevering in casco staat, afhankelijk van de gewenste invulling van de betreffende gebruiker.

HUURTERMIJN
5 jaar met aansluitend een (optie)periodes van telkens 5 jaar. Kortere periodes in overleg.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, servicekosten en BTW.

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

DISCLAIMER
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

EQ Real Estate
076-205 51 41

Details

Oppervlakte:990 m2
Type object:Winkelruimte
Huur/Koop:Huur
Prijs:€ 70 /mu00b2/jaar ex BTW
Bouwjaar:2018
Ja, ik wil meer informatie over dit object
  1. *
  2. Bericht*
  3. *
  4.  
  5.  

Locatie

Adres:Van de Reijtstraat 30
Postcode:4814 NE
Plaats:Breda
Provincie:Noord-Brabant

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.