Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Winkelruimte te koop Nijmegen
  Alle winkelruimtes in Nijmegen en omgeving
  Winkelruimte te koop Nijmegen
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Winkelruimte te huur Nijmegen

  Bent u op zoek naar een winkelruimte te huur Nijmegen? We helpen u graag bij het vinden van passende objecten in Nijmegen en omgeving. Deze historische stad in de provincie Gelderland is de basis voor vele winkeliers om hun doelgroep optimaal te bereiken. Met meer dan 150.000 inwoners en de ligging aan de Waal is Nijmegen een plaatje. Deze historische stad is ook per trein zeer goed bereikbaar wat het direct erg interessant maakt. Want is het niet heerlijk dat uw doelgroep voor Nijmegen kiest per openbaar vervoer om zo een heerlijke dag te kunnen winkelen. Wat is uw reden voor het zoeken naar een geschikte winkelruimte te huur in Nijmegen? Start u een eigen winkel en heeft u Nijmegen gekozen als nieuwe thuisbasis? De mogelijkheden zijn zeer divers in deze bijzondere stad. Heeft u al een bepaalde wijk voor ogen in Nijmegen? Kiest u voor een winkelcentrum, straat of juist een bepaald gebied in Nijmegen omdat uw doelgroep hier gecentreerd is? We helpen u graag bij het vinden van een geschikte winkelruimte te huur in Nijmegen en omgeving.

  Winkelruimte te huur in Nijmegen en omgeving

  Waar een startende winkelier op zoek is naar een mooie kans zal de ervaren winkelier die gaat verhuizen gerichter zoeken door de opgedane ervaringen. De stad heeft ook diverse wijken beschikbaar voor winkelruimte te huur Nijmegen. Het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat. Winkelruimte huren met extra opslagruimte, woonruimte of beiden? Laat u meenemen in de mogelijkheden van Nijmegen en regio en stel een eerste shortlist op van te bezoeken objecten. Met wijken als Galgenveld, Hengstdal, Goffert, Weezenhof, Heijendaal en o.a. het centrum zijn er diverse leuke wijken met hun eigen doelgroep. Maar we kunnen ons ook voorstellen dat Nijmegen druk is, geen beschikbaarheid heeft op de plaats naar wens of boven uw budget ligt. Neem dan een kijkje in de omgeving van Nijmegen voor mogelijk andere opties. Met plaatsen als Wijchen, Zevenaar en Groesbeek heeft u diverse opties. Verdiep u in uw wensen en eisen en stel zo een lijst met te bezoeken objecten op. We hopen u daarom te helpen met het presenteren van passende objecten.