Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Winkelruimte te huur Maastricht
  Alle winkelruimtes in Maastricht en omgeving
  Winkelruimte te huur Maastricht
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Winkelruimte te huur Maastricht

  Bent u op zoek naar een winkelruimte te huur Maastricht? Maastricht is een stad in het zuiden van ons land, die veel toerisme trekt. Doordat het toerisme zo goed vertegenwoordigd is moet de economie in de stad het vooral hebben van het uitgebreide scala aan hotels, restaurants en cafe’s. Maar ook de winkels zijn uiteraard goed vertegenwoordigd in dit gebied vol toerisme. Winkelruimtes zijn er in allerlei soorten en maten te vinden. Daarom is het van belang dat u van tevoren al even nadenkt over de wensen die u heeft rondom het huren van een winkelruimte. Zoekt u een winkelruimte met veel opslagruimte voor het magazijn? Of heeft u vooral veel vierkante meters nodig voor het uitstallen van uw waren die u wilt verkopen? Ook de ligging van de winkelruimte is belangrijk. Zo kunt u uiteraard zoeken in de bekende binnenstad en belangrijkste winkelstraten hier omheen. Maar ook een winkelruimte in bijvoorbeeld Wolder, Statenkwartier, Villapark, Caberg, Lanakerveld of Jekenkwartier behoort tot de mogelijkheden. Maastricht heeft een rijk winkelaanbod, met name in gespecialiseerde en exclusieve winkels. Heeft u een winkel die nog niet bestaat in Maastricht en denkt u een goede aanvulling te hebben op het huidige winkelaanbod? Zoek dan hier uw winkelruimte te huur Maastricht die bij u past!

  Winkelruimte te huur in Maastricht en omgeving

  Bent u op zoek naar een winkelruimte te huur Maastricht maar twijfelt u of u een ruimte in de stad zelf wilt huren? Of bent u gewoon benieuwd wat er in de omgeving nog meer aan winkelruimtes te huur is? Op deze pagina vindt u ons volledige aanbod in Maastricht en omgeving. Maastricht trekt naast veel toerisme ook veel mensen uit de regio naar de stad. Daarnaast brengen ook veel mensen uit de buurlanden, zoals Duitsland en België, een bezoek aan de stad of een van de omgeving steden. De omgeving van Maastricht heeft dus een hoop potentie voor nieuwe winkeliers. Maar uiteraard ook voor winkeliers die het aantal zaken wil uitbreiden of die op zoek zijn naar een grotere winkelruimte. De omgeving van Maastricht biedt ook een aantal leuke steden, ieder met zijn eigen charme en unieke mogelijkheden. Wat dacht u van het gezellige, heuvelachtige Valkenburg dat dagelijks bezocht wordt door vele toeristen? Of bijvoorbeeld Heerlen, de vierde grote stad van Limburg? Maar ook Sittard-Geleen, Brunssum en Kerkrade behoren tot de omgeving van Maastricht. Waar u ook precies naar op zoek bent, we hopen u met ons aanbod in Maastricht en omgeving op weg te hebben geholpen in uw zoektocht naar het vinden van uw ideale winkelruimte!