Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Winkelruimte te huur Leiden
  Alle winkelruimtes in Leiden en omgeving
  Winkelruimte te huur Leiden
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Winkelruimte te huur Leiden

  Bent u op zoek naar een winkelruimte te huur in Leiden? Laat u op weg helpen bij het vinden van een geschikte winkelruimte te huur in Leiden en omgeving. De sleutelstad heeft zijn ligging in de provincie Zuid-Holland en behoort tot de 3 grootste gemeenten van de provincie. Verder staat Leiden bekend om de mooie historie die terug te vinden is door de gehele stad. Gaat u ondernemen en bent u op soek naar een eigen winkelruimte in Leiden? We helpen u graag op weg bij het zetten van een eerste stap. Al bekend in de stad met de oudste universiteit van Nederland? Een bepaalde wijk op het oog omdat u verwacht dat u hier uw doelgroep het beste kunt bereiken? Het is belangrijk om tijdens de zoektocht een paar belangrijke vragen te stellen. Wat is uw budget, de locatie en uiteraard de afmeting. Zo begint u de zoektocht goed voorbereid en heeft u binnen korte tijd een eerste shortlist gemaakt. Laat u onderstaand op weg helpen bij het vinden van een winkelruimte te huur in Leiden of omgeving.

  Winkelruimte te huur in Leiden en omgeving

  Leiden is een bruisende stad met een divers aanbod aan winkelruimte te huur. De verschillende wijken hebben diverse winkels die zich elk op hun eigen manier op een doelgroep richten. Maar ook de binnenstad heeft veel goede opties en een diversiteit aan winkels. Zo is de Haarlemmerstraat een belangrijke straat voor de shoppende bezoeker. Maar ook de Doezastraat en de Breestraat helpen de binnenstad aan een veelzijdig karakter. Nu bent u ook op zoek naar een winkelruimte te huur in Leiden en heeft u bepaalde eisen en wensen in gedachten. Direct in het historische centrum of er juist buiten. Zo heeft Leiden Zuidwest het grootste winkelcentrum van de stad. De bereikbaarheid van de stad is immers ook erg goed. Met een treinstation en de snelwegen de A4 en de A44 kunt u ook Leiden goed per auto bereiken. Van de Binnenstad, Stationsdistrict, Morsdistrict, Boerhaavedistrict tot aan Meerenwijkdistrict. Laat u meenemen in de opties voor een passende winkelruimte te huur Leiden. Liever in de omgeving op zoek? Bezoek de steden Alphen aan de Rijn, Sassenheim, Noordwijk, Oegstgeest, Voorhout en Katwijk en laat u meenemen in het beschikbare winkelruimte aanbod in de verhuur.