Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Winkelruimte te huur Haarlem
  Alle winkelruimtes in Haarlem en omgeving
  Winkelruimte te huur Haarlem
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Winkelruimte te huur Haarlem

  Bent u op zoek naar winkelruimte te huur Haarlem? We helpen u graag bij het vinden van passende winkelruimte in Haarlem en omgeving. Wie de provincie Noord-Holland bezoekt kan daar kiezen uit diverse grote steden voor een bijzondere dag. Amsterdam, Alkmaar en natuurlijk Haarlem. Een historische stad met enorm veel gezichten. In het verre verleden was Haarlem erg belangrijk voor ons land. Vooral als textielstad had de stad grote invloed. Maar ook staat het vanuit het verre verleden bekend als schildersstad. Heeft u Haarlem uitgekozen om ook een start te maken met uw eigen winkel? Verkoopt u al via een online shop uw producten en is het nu tijd om een extra stap te maken? We helpen u graag bij het vinden van passende winkelruimte te huur in Haarlem of omgeving. Kies voor het historische centrum voor uw winkel en profiteer van de enorme toestroom toeristen die dagelijks hun weg naar de stad vinden. Maar ook diverse andere wijken binnen de stad hebben een mooie potentie. Kies voor het Zijlwegkwartier, Vondkwartier, Parkwijk, Schalkwijk, Meerwijk of Houtvaarderkwartier. Ook de andere wijken hebben elk hun eigen kenmerken die mogelijk interessant zijn voor u als toekomstig winkeleigenaar. Bekijk onderstaand een divers aanbod aan beschikbare winkelruimte te huur in Haarlem of de bruisende regio.

  Winkelruimte te huur in Haarlem en omgeving

  Haarlem heeft een enorme bedrijvigheid en is vooral actief in de dienstensector. Diverse ondernemers hebben hierbij gekozen voor een winkel om zo dichter tot de doelgroep te komen. Een winkelruimte huren in Haarlem is hierbij een logische stap. Ook in Schalkwijk kan de winkelende bezoeker zijn of haar hart ophalen. Met meer dan 100 winkels is dit een populaire bestemming. Maar zoals eerder benoemd heeft ook het centrum veel mogelijkheden. Het is niet voor niets dat veel toeristen hun weg vinden om een klein stukje geschiedenis te fotograferen. Hierna nemen ze vaak nog even de tijd om te winkelen en de mooie stad te verkennen. Wist u dat Haarlem al diverse malen een prijs in de wacht heeft gesleept voor beste winkelstad. Met een winkelruimte huren in Haarlem gaat u wellicht ook bijdragen aan een nieuwe prijs in de toekomst. Of u nu met uw winkel actief gaat zijn als woonwinkel, kledingzaak of speciaalzaak, de mogelijkheden zijn er zeker voor een winkelruimte te huur in Haarlem. Kijkt u liever rond in de omgeving van Haarlem? Met diverse steden als Heemskerk, IJmuiden, Zandvoort, Beverwijk, Heemstede, Velsen en Hoofddorp kunt u ook in de regio een passende winkelruimte huren.