Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Winkelruimte te huur Eindhoven
  Alle winkelruimtes in Eindhoven en omgeving
  Winkelruimte te huur Eindhoven
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Winkelruimte te huur Eindhoven

  Bent u op zoek naar winkelruimte te huur Eindhoven aanbod? We helpen u graag bij het vinden van passende winkelruimte mogelijkheden in Eindhoven en de omgeving. Eindhoven heeft als bijnaam ook wel de lichtstad. Iedereen denkt hierbij natuurlijk direct aan de koppeling met het wereldwijd bekende merk Philips. Maar eigenlijk komt deze naam van oorsprong door de enorme luciferfabriek die de regio eind 18de eeuw rijk was. Inmiddels is de regio van Eindhoven bekend om zo ontzettend veel grote bedrijven die internationaal erg belangrijk zijn. Eindhoven bruist en heeft ontzettend veel te bieden en werkt dan ook hard aan de weg. De vele duizenden toeristen, expads, studenten en inwoners komen maar al te graag in het sfeervolle centrum. Bent u voor zaken op zoek naar een passende winkelruimte om te kijken of u deze doelgroepen kan voorzien van uw product? Een interessante en logische optie! De stad heeft ook diverse wijken voor een winkelruimte te huur. Zo kunt u uw business starten, uitbreiden of verhuizen naar een passendere locatie. Met Stratum, Tongelre, Woensel, Strijp, Gestel en o.a. natuurlijk het Centrum zijn er voldoende mogelijkheden om een passende winkelruimte te huren in Eindhoven. Onderstaand presenteren we beschikbaar aanbod zodat u rustig kunt kijken naar de mogelijke opties. We hopen u zo een beetje op weg te helpen naar het vinden van de geschikte winkelruimte in Eindhoven of omgeving.

  Winkelruimte te huur in Eindhoven en omgeving

  Eindhoven is de laatste jaren enorm aan de weg aan het timmeren. De hele stad heeft een grote metamorfose gehad, de binnenstad krijgt steeds nieuwe gebouwen en ook het openbaar vervoer is meer dan perfect. Met een eigen luchthaven heeft Eindhoven ook internationaal een belangrijke positie verkregen. Jaarlijks reizen dan ook veel toeristen en/of zakenmensen naar deze mooie stad. Ook het Centrum en verschillende wijken hebben een grote verandering doorgemaakt en hebben vaak een eigen aanbod van leuke winkels. Ideaal voor u om hierop in te spelen door middel van het huren van een winkelruimte in Eindhoven. Maar wilt u nu liever net buiten Eindhoven uw winkel starten en zo de drukte van de grote stad (en misschien ook de huurprijzen) wat mijden? Met Waalre, Valkenswaard, Helmond, Best, Veldhoven en Geldrop zijn er diverse plaatsen die perfect geschikt zouden kunnen zijn voor uw activiteiten. Kies bijvoorbeeld voor het gezellige centrum van Helmond of Best. De verschillende bedrijventerreinen, de gunstige ligging en natuurlijk de inwoners zelf zorgen voor een gezonde stroom van bezoekers in de winkelstraten. Maar ook het historische Waalre, natuurrijke Valkenswaard of bedrijvig Veldhoven zouden perfect kunnen zijn voor uw winkelruimte. Deurne en het gezellige centrum maakt de mogelijkheden compleet. Met een eigen treinstation (net als Eindhoven uiteraard) is het perfect bereikbaar en erg sfeervol. We hopen u zo op weg te helpen met een winkelruimte te huur in Eindhoven of omgeving.