Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Winkelruimte te huur Dordrecht
  Alle winkelruimtes in Dordrecht en omgeving
  Winkelruimte te huur Dordrecht
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Winkelruimte te huur Dordrecht

  Bent u op zoek naar winkelruimte te huur Dordrecht? We presenteren graag een beschikbaar aanbod aan winkelruimte in Dordrecht en omgeving. Onder de rook van Rotterdam ligt het mooie en historische Dordrecht. Een stad met veel gezichten en belangrijke handelsstad in het verleden. Dit komt vooral door de gunstige ligging van de stad. Woont u in Dordrecht of heeft u al een eigen winkel? Of bent u op zoek naar winkelruimte te huur in Dordrecht om te starten in deze plaats? Profiteer van aan de ene kant de stedelijke gebieden en aan de andere kant schitterende natuurgebieden. Deze eigenschappen trekken namelijk voldoende mensen naar de stad die vervolgens weer uw winkel zouden kunnen bezoeken. Inventariseer uw wensen en kijk in welke wijk u graag actief zou willen zoeken naar een te huren winkelruimte in Dordrecht. De binnenstad, Sterrenburg, Oud-Krispijn, Wielwijk, Vissershoek of bijvoorbeeld Oudelandshoek. Bekijk onderstaand het aanbod aan winkelruimte te huur in Dordrecht en omgeving.

  Winkelruimte te huur in Dordrecht en omgeving

  Zoals eerder gezegd heeft Dordrecht een goede bereikbaarheid. Met een goede verbinding via de snelweg richting het zuiden en uiteraard de rest van de randstad pakt u of uw doelgroep makkelijk de auto. Maar ook reizen richting Dordrecht per trein is mogelijk met een eigen station. Een dagje Dordrecht kan zo makkelijk gepland worden. Ook het winkelende publiek heeft een bijzonder prettige omgeving om te winkelen. De binnenstad van Dordrecht is namelijk autoluw. Bent u op zoek naar een winkelruimte te huur in de binnenstad van Dordrecht? Liever opties op het Statenplein of de Sarisgang? Laat u meenemen in de mogelijkheden. Dordrecht staat ook bekend om de vele antiquairs in de binnenstad. Met het buiten hangen van de vlag duiden zij aan liefhebbers aan dat ze deelnemen aan het kunstrondje Dordt. Hou de rode vlag dus goed in de gaten tijdens het winkelen. Ook de regio heeft diverse opties voor uw beschikbaar. Neem eens een kijkje in Papendrecht, Sliedrecht, Barendrecht, Zwijndrecht, Werkendam, Gorinchem of Werkendam. Stuk voor stuk plaatsen met een eigen bijzonder aanbod in winkelruimtes te huur.