Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Winkelruimte te huur Den Haag
  Alle winkelruimtes in Den Haag en omgeving
  Winkelruimte te huur Den Haag
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Winkelruimte te huur Den Haag

  Op zoek naar een winkelruimte te huur Den Haag? Den Haag is de politieke hoofdstad van ons land en hierdoor in zakelijk opzicht een zeer aantrekkelijke stad om u hier te vestigen. Bent u wellicht op zoek naar een mooie nieuwe winkelruimte om uw waren aan de man te brengen? Is uw huidige winkelruimte te klein geworden en bent u op zoek naar een grotere ruimte? Of gaan de zaken voorspoedig en wilt u een nieuw filiaal openen in de stad Den Haag? Wat u beweegredenen voor het zoeken van een winkelruimte ook zijn, we hopen u op weg te kunnen helpen met ons diverse aanbod. Aangezien Den Haag een unieke ligging heeft aan de Noordzee, kenmerkend door een uitgestrekte duinenrij met daarachter een prachtig strand, is het ook sinds de 19e eeuw een aantrekkelijk gebied voor toeristen. Ideaal dus voor het starten van uw eigen onderneming of zaak! Heeft u al een idee in welke wijk u uw winkelruimte zou willen hebben? Zoekt u het liefst iets in het levendige centrum, Laakkwartier of Zeeheldenkwartier? Of toch wat meer buiten de stad, in bijvoorbeeld Bezuidenhout, Zuiderpark Leidschenveen of de multiculturele Schilderswijk? Ook als u nog niet precies weet waar u uw winkelruimte zou willen vestigen bent u hier aan het juiste adres. Kijk gerust eens rond in ons aanbod en hopelijk kunnen we u op weg helpen naar uw perfecte winkelruimte!

  Winkelruimte te huur in Den Haag en omgeving

  Bent u op zoek naar een winkelruimte in Den Haag maar weet u nog niet zeker op welke plek u zich wilt vestigen? Zoals eerder beschreven heeft Den Haag vele diverse wijken met allemaal hun eigen charmes. Maar ook de omgeving van Den Haag heeft veel te bieden en kan zeer interessant zijn voor het huren van een winkelruimte. Denkt u bijvoorbeeld aan het pittoreske Wateringen of het rustige Nootdorp? Wellicht heeft Wassenaar het juiste publiek voor uw winkelruimte of kiest u voor Voorschoten, dat meer dan 100 rijksmonumenten bezit. Overweeg ook eens een kijkje te nemen op de industrieterreinen in de buurt, zoals bijvoorbeeld Plaspoelpolder en Broekpolder. Het voordeel van een industrieterrein is dat het goed bereikbaar is via de snelweg, dat kan fijn zijn voor bijvoorbeeld de bevoorrading van uw winkel. Denk daarom goed na over welke wensen en eisen u heeft voor uw winkelruimte te huur en ga vervolgens op ontdekkingsreis in ons aanbod! We hopen u op weg te kunnen helpen in uw zoektocht naar de perfecte winkelruimte te huur Den Haag en wensen u een fijn ondernemerschap toe!