Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Winkelruimte te huur Delft
  Alle winkelruimtes in Delft en omgeving
  Winkelruimte te huur Delft
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Winkelruimte te huur Delft

  Bent u op zoek naar een winkelruimte te huur Delft? We helpen u graag onderstaand met een aanbod aan diverse winkelruimte opties in Delft en omgeving. In de provincie Zuid-Holland ligt de prinsenstad Delft. Een mooie en populaire stad onder zowel inwoners als toeristen. Jaarlijks vinden namelijk veel mensen hun weg naar Delft om daar de historie te zien of het Delfts blauw te bewonderen. Deze bezoekers zorgen ervoor dat u mogelijk uw producten of diensten kunt verkopen. Een winkelruimte huren in Delft is daarbij de ideale oplossing. Naast inwoners en toeristen heeft de stad Delft nog een belangrijke stroming. Door de TU Delft en de vele onderzoeksinstituten heeft het de slogan Creating History aangemeten. Bent u op dit moment aan het kijken of u een winkelruimte kunt vinden in Delft? We helpen u graag met het zetten van een eerste stap. Hoe groot moet de winkel zijn, wat mag de maandelijkse huurprijs zijn en waar wilt u graag uw winkel vestigen? Mogelijk heeft u al een winkel en kijkt u naar uitbreiding. Start u juist uw eigen winkel? Bekijk onderstaand aanbod aan beschikbare winkelruimte te huur Delft.

  Winkelruimte te huur in Delft en omgeving

  Delft is zoals eerder genoemd een kennisstad. De vele studenten (en toeristen) vinden snel hun weg naar deze bijzondere stad. In het centrum zijn veel elementen uit de rijke historie te zien. Ook op het gebied van winkelen heeft Delft diverse gebieden. Zo zijn er diverse winkels te vinden in De Klis, In de Hoven, Zuidpoort, In de Stede, Leeuwenstein en In de Veste. Het zou zomaar kunnen dat u ook een winkelruimte wilt huren in één van deze gebieden. Liever een lokale doelgroep in een bepaalde wijk aanspreken? Met Voorhof, Vrijenban, Delftse Hout, Schieweg en o.a. natuurlijk het centrum is er voldoende keuze. Zo heet Delft u van harte welkom als ondernemer met een eigen winkel. Het zal de stad alleen maar meer diversiteit bieden. Is er momenteel niets beschikbaar in het centrum van Delft? Kunt u geen geschikte oplossing vinden in de stad? Ook de omgeving van Delft heeft verschillende plaatsen die perfect als thuisbasis kunnen dienen voor uw winkelruimte te huur. Bekijk dan ook plaatsen als Naaldwijk, Hoek van Holland, Pijnacker, Rijswijk en/of Berkel en Rodenrijs. We hopen u op deze pagina zo goed mogelijk op weg te helpen bij het vinden van een passende oplossing.